Gastromed

Kedves Látogatónk!

Csatár Éva vagyok, sebész, belgyógyász és gasztroenterológus, a Gastromed Center vezető orvosa. Fő érdeklődési területem már több mint 28 éve a proctologia. Célom a betegek megelégedésére való gyors, precíz, hatásos, kíméletes, diszkrét, ambuláns ellátás.

Mivel a proctologia csak a béltraktus legutolsó 20 cm-ével foglalkozik, felmerült az igény a felsőbb bélszakasz problémáinak kivizsgálására is. A rendelőt így továbbfejlesztettük, ahol hasi fájdalmakat, ismeretlen eredetű hasmenést, székrekedést, hasi puffadást vizsgálunk ki. További fontos ellátási terület a vastagbél, végbél daganatok kiszűrése.

Ennek érdekében valamennyi személyi és tárgyi feltételt megtermettük: colonoscopia bódításban - altatásban, altatóorvos felügyelete mellett, gastroscopia , hasi és lágyrész ultrahang vizsgálat , hidrogén kilégzés vizsgálat , Helicobacter vizsgálat , teljes laboratóriumi, szövettani háttérrel, dietetikai tanácsadás, pszichés vezetés.

Betegeink maximális biztonsága és a lehető legjobb kivizsgálás érdekében a piacon elérhető, Magyarországon szinte egyedülálló 2009-es fejlesztésű videogasztroszkópot és videokolonoszkópot használunk.

Az alábbi fotókra kattintva megismerkedhet munkatársainkkal, akikkel rendelésükön találkozhat, kérjen időpontot telefonon , vagy hagyja meg elérhetőségét és kérdését itt. Mi minden megkeresésre válaszolunk.

 

Érvényes működési engedély: V-R-022/00070-7/2013

Érvényes felelősségbiztosítás: Allianz 260904411